Gebed tegen demonen en om bescherming

0
79
Gebed vraagt Jezus om bescherming tegen demonen, inzet van engelen, reiniging en vrede door Zijn macht en liefde.
Gebed vraagt Jezus om bescherming tegen demonen, inzet van engelen, reiniging en vrede door Zijn macht en liefde.

Heer Jezus Christus, wij roepen Uw heilige naam aan en zoeken Uw bescherming. In Uw machtige naam, bid ik voor veiligheid en bescherming tegen de boze geesten en demonen die rust en vrede verstoren. U hebt gezegd dat wij macht zouden hebben om op slangen en schorpioenen te treden en over alle krachten van de vijand, en niets zal ons enig kwaad doen. In geloof en vertrouwen roep ik die belofte aan.

Wij vragen U, Heer, om ons te omringen met Uw goddelijke bescherming. Stuur Uw engelen om een wacht rondom ons op te zetten en ons te leiden op paden van rechtvaardigheid. Help ons om sterk en moedig te zijn, niet bang voor het kwaad, omdat U met ons bent.

Reinig deze plaats en onze harten, Heer Jezus, en laat geen ruimte voor het kwaad. Laat Uw heilige Geest over ons waaien en vul ons met Uw vrede, zodat waar wij ook gaan, Uw licht en liefde zichtbaar zijn.

In Jezus’ naam bidden wij, amen.

In de machtige naam van Jezus Christus beveel ik jou, demon, deze plaats te verlaten. Jezus heeft gezag over alle machten van het kwaad, en in Zijn naam beveel ik jou om weg te gaan en niet terug te keren. Amen.