Links

  1. Radio Maria http://www.radiomaria.nl/Radio

Maria Nederland is 24 uur per dag, 7 dagen in de week te beluisteren in Nederland en België op de DAB+. Op de middengolf, AM 675 was zij tot 1 september 2015 te beluisteren en wereldwijd via de website. Dagelijks zendt Radio Maria de getijden, de eucharistieviering, programma’s en muziek uit. Als je openstaat voor het geloof is dit een fijne zender om naar te luisteren. Ze is voornamelijk gericht op de katholieke stroming binnen het geloof.

2. Evangelische omroep http://www.eo.nl

De EO onderscheidt zich duidelijk van alle andere verenigingen binnen de Publieke Omroep. De medewerkers hebben het verlangen om vanuit een persoonlijke relatie met Jezus Christus het Goede Nieuws van Gods  Koninkrijk vorm te geven en door te geven. Vanuit dit verlangen wil de EO zoveel mogelijk mensen bereiken en bouwen aan de samenleving.

3. Vaticaanstad nieuws http://www.news.va/en

News.va is a service provided by the Pontifical Council for Social Communications, in cooperation with the  media offices of the Holy See, including, Fides News Agency, L’Osservatore Romano, the Holy See Press  Office, the Vatican Information Service, Vatican Radio, the Vatican Television Center (CTV) and the Internet  Office of the Holy See. The purpose of News.va is to feature on one website the latest news selected and  aggregated from the Vatican media, which continue to operate their own unique websites. News.va is an  instrument of evangelization at the service of the papal ministry and is intended as a service for all.

4. kerknieuws http://www.kerknieuws.nl

Kerknieuws.nl wil een portal bieden voor iedereen die geïnteresseerd is in levensbeschouwelijk nieuws en met name in (protestants-) christelijk nieuws uit Nederland. De website besteedt overigens aandacht aan alle levensbeschouwingen en bericht tevens over belangrijke nieuwsfeiten uit het buitenland.

5. Vaticaanstad http://www.vatican.va/phome_en.htm

De website van Vaticaanstad.

6. Grootnieuws radio http://www.grootnieuwsradio.nl/

De missie van GrootNieuwsRadio is om 24 uur per dag, 7 dagen in de week, het Evangelie van Jezus Christus te laten horen op middengolf 1008 kHz en op DAB+. Ook worden de radio uitzendingen verzonden via het internet. In onze radioprogramma’s brengen we het woord van redding en genade door Jezus Christus en leven we in de verwachting van Zijn komst.

7. Agape Coach http://www.agapecoach.nl/

Agape Coach, gaat uit van een hoger Bewustzijn, ook wel God, die het leven hier op aarde vorm geeft en bestuurt vanuit een hoger Plan.

Door je bewust te worden van dit hoger Plan en je af te stemmen op de goddelijke Hulp gebeuren er wonderen van herschepping en herstel van orde in voor ons uitzichtloze situaties.

8. Transworldradio http://www.transworldradio.nl/luister/welkom-bij-de-bijbel-door

Op deze website kun je een bijbel studie volgen die 5 jaar duurt. Elke dag wordt er een gedurende een half uur een bijbelboek besproken. Het is een aanrader om dit te beluisteren. Op de website is een maand terug te beluisteren. Ook is het e.a. op USB stick te beluisteren.

10. Christendom startpagina  https://christendom.startpagina.nl 

Christelijke startpagina.

11. Reformatorische startpagina. https://reformatorisch.startpagina.nl

Reformatorische startpagina

12. Reformatorische Omroep https://www.reformatorischeomroep.nl/

Stichting Reformatorische Omroep (RO) heeft als doelstelling om radio- en videoprogramma’s voor gezinnen in de hele gereformeerde gezindte te maken en zendt uit via het internet. Daardoor zijn de programma’s met een computer te beluisteren en te bekijken in Nederland en in het buitenland. Verder zijn de programma’s zonder computer te ontvangen met een internetradio, via de kerktelefoon (Kerkomroep) en in veel bejaarden- en verpleegtehuizen.

De omroep is gestart in 2013 met haar activiteiten.