Gebed aan God voor een stervende vader

2
2812

Lieve God,

Ik wil vergeving vragen aan Jezus Christus voor het feit dat ik het contact heb verbroken met mijn Aardse Vader. Ik heb een beslissing genomen om het contact te verbreken, om de drempel voor mij te hoog was, om contact op te nemen. Ik was bang voor de verwijten die ik zou kunnen krijgen. Onze relatie was de laatste jaren moeizaam, terwijl deze ooit goed was geweest. Ik heb vele fouten beslissingen genomen.

Mijn moeder is al een aantal jaren eerder overleden en ik heb geen afscheid kunnen nemen van haar, laat staan vergeving vragen voor mijn beslissing. Vandaag kreeg ik te horen dat mijn vader stervende is. Ik kan geen contact opnemen en daarom ook geen afscheid nemen. Ik had graag nog tegen hem willen zeggen dat ik van hem hou en dat ik vergeving wil voor mijn zonden.

Ik heb hun al vergeven voor hun zonden.

Lieve Heer, wilt zich ontfermen over mijn vader en ik vraag vergeving voor de zonden die ik tegen mijn ouders heb gedaan. Mijn vader heeft geen geloof meer in u en mijn moeder had dit wel. Mijn vader was een goed mens, met ook zijn fouten. Mijn ouders waren goede ouders en hadden alles voor mij over.

Lieve Heer, vergeef mijn ouders hun zonden.

Ingezonden brief 18-2-2014

 

 

2 COMMENTS

  1. Je vader is nu bij God en hij zal zich over hem ontfermen. Vergeet niet, onze God is goed en rechtvaardig. Ik zal een kaarsje voor jullie branden

Comments are closed.