Pasen en vergeven van zonden

0
1198
Pasen en vergeven van zonden
Pasen en vergeven van zonden

Here,

 

Het is bijna Pasen en ik moet denken dat ik door de opoffering van uw zoon vergeving heb gekregen van mijn zonden. Ik word ouder en denk steeds vaker terug aan de zonden die ik heb gedaan. Ik ben waarschijnlijk op de helft van mijn leven en ik heb het e.a. fout gedaan. Zelf ben ik haatdragend, dwars en zoek problemen graag op. Ik wil hier zo graag mee breken. Maar dit lukt mij niet, ik verval steeds weer terug in mijn oude gedrag.

Toeval of niet, ik denk steeds vaker terug aan de zonden, die ik heb gedaan ook in mijn jeugd. De zonden tegen de mensen die mij liefhadden en het beste met mij voorhadden. Misschien ben ik door sommige verkeerd behandeld en opgegroeid in een verkeerde omgeving. Maar er waren mensen die mij liefhadden. Ik vraag mij nog steeds af hoe het zo is gekomen.

Maar gelukkig krijg ik vergeving voor mijn zonden en ik moet ook anderen hun zonden vergeven. Dit doe ik ook, maar dit valt heel zwaar. Ik ben blij dat ik u ben tegengekomen en vergeving krijg.

Here help mij iets te maken van de tijd die ik nog op aarde heb. Wilt u bij mij gezin zijn en hun zegenen.  Wilt u mij ook u zegen geven en mij helpen een goed kind van God te worden.

Amen

 

Anoniem ontvangen en geplaatst 24-3-2013