Loek Kessels overleden

2
831
Girl Writing Letter Home Concept
Brieven aan Lieve Mona

Alhoewel Loek Kessels niet gelovig lijkt, wil ik toch voor haar bidden, omdat ze veel mensen met problemen heeft geholpen. Deze mensen schreven hun problemen aan Mona, een alias voor Loek Kessels. Deze brieven stonden in Story en veel mensen haalden hier hoop en oplossingen uit. Ze heeft gekozen voor euthanasie vanwege een verschrikkelijk ziekte. Ik ben als Christen tegen euthanasie, dit schrijf ik in goede gezondheid, het kan zijn dat hier later ook anders over ga denken, als mijn tijd komt. En iedereen heeft een eindtijd. En iedereen heeft hier mening over, maar ik wil dus hier niet over oordelen.

Als ik kijk, na wat zij heeft gedaan, dan kom ik tot de conclusie, dat zij veel mensen heeft geholpen in nood. Mijn moeder las altijd graag haar antwoorden op brieven in de Story en kreeg hierdoor begrip voor anderen. Ik weet dat als je een goed mens bent geweest, dat God ook ben je niet gelovig, ook plaats heeft voor jou in de hemel. En Loek was een goed mens!

Ik bid tot u om Loek, wilt u haar tot u nemen en haar schulden vergeven en de schulden die zij tot andere heeft gedaan. Zij heeft veel mensen in geestelijke nood geholpen, ze was innerlijk zeer goed.

Amen

Dit zijn mijn gevoelens en wil deze met iedereen delen. Ik hoop dat de beheerders dit plaatsen.

Robert

 

 

2 COMMENTS

  1. Zij was heel bijzonder. Maar vergeving is enkel voor mensen die Jezus Christus hebben aanvaard als hun verlosser.

Comments are closed.