Lieve Vader in de Hemel

0
1887

Ik schrijf naar U omdat ik genezen wil worden van mijn Zonde die elke dag weer terugkomt.Elke avond vraag ik u om vergeving en schreeuw om hulp dat het niet weer gebeurd.Nu ik naar u mijn gebed kan schrijven voelt voor mij beter en kan ik het beter onder woorden zien Heer help mij om mij te stoppen met die medicatieverslaving en roken ik kan niet meer wordt hier erg verdrietig van en voel me zo schuldig naar u toe Vader wilt U mij alstublieft mij de kracht en wijsheid geven in mij gedrag dat dit echt moet stoppen ik maak mij gezonde lichaam kapot en dat terwijl ik van U bij mij geboorte een mooi gezond lichaam heb gekregen.Vader verbreek deze Zonde in Jezus Naam en werk in min hart Vader.Ik geef mij leven aan u en ik bid in overgave Vader ik geef alles aan u mij kinderen mij geld mij huis mij bezit mij familie alles Heer zodat ik u leven kan leiden en u kan gehoorzamen en dat ik mag werken in u koninkrijk.Laat de Heilige Geest mij leiden Heer Laat mij u liefde doorstromen zodat ik het met al U kinderen mag delen laat mij al u kinderen die ziek zijn of eenzaam het maakt niet uit wat dat ik ze mag helpen het evangelie mag verkondigen behulpzaam zijn liefde geven alles wat u wilt Vader daar wil ik voor leven.

IK BID DIT IN DE NAAM VAN JEZUS