Lieve vader, Ik ben zo moe van het vechten

2
2187
Group christianity people reading bible together

Ik ben zo moe van het vechten en vader ; u heeft zovaak mijn gebeden verhoort en toch mijn ene vraag aan u is ; neem mij tot u , a.u.b en toch wordt dit gebed niet verhoord . Waarom vader word ik zo gekweld.

Ik weet dat ik niet slecht ben en dat er nog mensen blij zijn  dat ik in hun leven mag zijn. Maar ik ben zo moe van dit rot leven en vraag mij af waar ik  dit  aan te danken  heb . Ben ik dan zo slecht in uw ogen ???? Bij mijn geboorte werd ik al gestraft.

Mijn moeder nam u weg toen ik 9 mndn oud was. Mijn tante bracht mij groot en voor haar was ik een last zo zag zij dat omdat ik haar leven in de war geschopt had. Tot mijn 15e  een liefdeloos leven gehad , met veel slaag, voor geen reden.

Toen mijn vader opgezocht op mijn 15e  en kreeg onderdak en zonder mijn weten regelde hij dat ik naar 8 mndn ineens maar weg moest gaan en emigreren naar mijn zus in Canada.

Ik had in die mndn dat ik bij hem verbleef een vriendje leren kennen en wou zo graag een kind , omdat ik iets wou waarvan ik kon houden dat van mijn was en raakte zwanger op mijn 15e

Toen mijn vriendje dat hoorde dat ik weg moest en moest emigreren , trapte hij het eruit .

Daarna pleegde hij zelfmoord.

Ik weg naar een onbekend land en zware depressies .

Na een zelfmoordpoging daar , werd ik weer terug op het vliegtuig gezet terug  naar Nl.

Niemand wou mijn terug nemen .

Niet mijn vader en niet mijn tante.. Was ik nou een rot kind , ken ik het begrijpen , maar dat was ik allerminst.

Waar moest ik heen op  mijn 17e jaar. Kwam in de prostitutie  terecht. Werd op gepakt door de politie en overgebracht naar zetten. Naar een jaar kwam ik vrij en stond weer alleen. Weer hetzelfde verhaal. De prostitutie  in , wat moest ik anders. 15 jaar volgend van zwaar geweld waarin ik zat en drugs omdat  ik mijzelf wou verdoven.  Op mijn 33e kon ik eruit komen. Depressies en overgehouden trauma’s  had ik eraan overgehouden. .Daarna  toen ik afgekickt was van de drugs. Volgde 15  jaar dat ik clean was.

Leerde een vrouw kennen waarmee ik ging leven omdat met mannen had ik het wel gehad. Dacht het geluk gevonden te hebben en het bleek dat ook zij gewelddadig was en de volgenden jaren  raakte ik weer verslaafd aan medicatie . Ik kickte af  en bleek dat mijn vriendin die het huis verlaten had inmiddels omdat bleek dat zij mijn met een schuld van 30.000 euro had achter gelaten, waarvan ik niets wist.

Al met al 10 jaar op mijn bed gelegen verslaafd aan medicatie en zware depressies. 7 jaar geknokt om alles weer op de rit te krijgen en nu sedert 2014 uit de schuldsanering. Heb alles weer keurig opgebouwd en heb mijn rust Nu en een mooi huis waar ik trots op ben. Maar te moeten leven met mijn depressies  mijn levenlang vanaf mijn 16e jaar is een hel voor mij.

WAAROM  moet ik daar meeleven. ?,,  Het kost mijn elke dag zoveel energie en ben zo moe van alles en wil zo graag sterven en bij u schuilen , vader.

WAAROM sterven mensen die niet willen en ik leef maar door gezond en wel..en ik wil zo graag van deze wereld af en ik leef maar door.  Vader ik heb verscheidene  zelfmoordpogingen   gedaan , ook dat en nu Vader ; vergeef mij ; ik wil er nu echt een eind aanmaken en weet dat het mijn nu zal lukken , omdat het gemakkelijk is om  medicatie online te bestellen.  Ik smeek u vader en ben bang voor het onbekende , maar niet bang om ter sterven , omdat donkerder als mijn leven nu is , kan het nooit worden. Zou u mijn vergeven kunnen. ??  Laat  mij  niet alleen nu , Vader !!  Neem mijn onder uw hoede en geef mij de rust Heer waarnaar ik zo verlang. Ik heb gevochten mijn levenlang en mijn best gedaan en iedereen  geholpen waar ik kon. Help u mijn nu Vader  ?? En laat mij ook niet in de steek.

U hield mijn op de been , maar nu  ben ik echt moegestreden

Vergeef mij Vader ..

2 COMMENTS

  1. Jij bent hier nog nodig en gewenst. Onze (hemelse) vader laat ons nooit in de steek. Je krijgt altijd vergeving en je hoeft het enkel maar te denken. Hij heeft je altijd al geholpen, ook al zie je dit niet. Je gaat ook uit de schulden komen. En waarom ga je niet naar een evangelische kerk. Je leven is niet donker er is hoop voor jouw!

Comments are closed.