Kijk Tip I’m in Love with a Church Girl

0
373

I’m in Love with a Church Girl is een christelijke dramafilm uit 2013 onder regie van Steve Race. Het sterren Jeff “Ja Rule” Atkins, Adrienne Bailon, Stephen Baldwin, Vincent Pastore, Toby Mac, T-Bone en Michael Madsen. De film werd uitgebracht in de bioscoop op 18 oktober 2013. Beoordelingen van de mainstream media waren negatief, terwijl de reactie van de christelijke media was positiever.

Rijke drugsdealer Miles Montego ontmoet een mooi christelijk meisje, Vanessa Leon, in het huis van een gemeenschappelijke vriend, en de twee hit it off en het starten van een relatie. Miles vertelt Vanessa dat hij vroeger een drugsdealer was, maar nu wil zijn leven veranderen.

In eerste instantie is ze terughoudend, maar accepteert het, ervan uitgaande dat hij zal beginnen met geloof in God. Echter, onbekend bij Miles, een paar DEA agenten kijken hem en zijn vrienden en van plan op het nemen van hen neer.

Miles’ moeder sterft aan een ziekte, en hij vraagt Vanessa ten huwelijk in een vliegtuig. Na een auto-ongeluk komt Vanessa in coma. Terwijl hij wacht in het ziekenhuis, Miles begint te herstellen van zijn geloof in God, bidden tot hem om Vanessa wakker te maken en te zeggen dat ze niet hoeft te betalen voor zijn zonden. Vanessa herstelt en de twee trouwen.

Hij schrijft aan zijn vrienden, die nu in de gevangenis zitten, en vertelt hen dat hij ze mist. Hij stuurt ze ook Bijbels en vertelt hen dat ze beter uit de problemen blijven omdat ze ooms zullen zijn.

De film eindigt met een blik op drie jaar later, met Vanessa, haar familie, Miles’ vader en hun dochter in de kerk, waar Miles nu de pastoor is.

Te bekijken op Netflix tot 31 december 2020. Dit is echt een aanrader om naar te kijken.