Ik wordt aan mijn vroegere zonden herinnerd en dit doet pijn

0
386
Ik wordt aan mijn vroegere zonden herinnerd en dit doet pijn
Ik wordt aan mijn vroegere zonden herinnerd en dit doet pijn

Hoi, ik ben actiever bezig met het geloof en God en Jezus. Ik lees en luister meer naar de Bijbel. Het doet mij beseffen dat ik een zondig mens ben. Ik wordt ook aan mijn zonden herinnerd en dit maakt mij verdrietig. Ik heb mensen in mijn omgeving door mij eigenwijsheid te kort gedaan en ik heb ook gezondigd tegen hun. Sommige mensen, zijn al overleden, zodat ik, niet mijn fouten tegen hun kan uitspreken.

Ook op mijn werk heb ik zonden begaan, waar mensen last van hebben gehad. Sommige zonden zijn oud, ik besef nu wat ik heb aangericht. Misschien komt het doordat ik ouder wordt.

Als ik onderweg ben en ik zie dingen in het verkeer en wordt bijvoorbeeld boos, dan wordt ik herinnerd aan mijn eigen gedrag in het verleden. Met vuurwerk, precies hetzelfde, ik deed ook verkeerde dingen, maar nu veroordeel ik anderen. Terwijl ik precies hetzelfde deed.

Ik heb het idee dat God mij probeert te helpen. Als ik tijdens de stille tijd met God spreek en om vergeving in de naam van Jezus Christus vraag, dan overkomt mij ineens een gevoel van rust. Het is net zo alsof de Heilige geest in mij komt. Als ik met God praat en vertel dat ik mij ongelukkig voel en vraag dat hij zich over mij wil ontfermen, dan voel ik dit ook.

Ik ben blij met de Stille Tijd, dat ik met mijn vader mag spreken. Ik vertel alles wat mij zorgen geeft en wat mij bezig houd. Ik vraag om hulp om mijn zonden te verminderen. Ik merk dat ik nog steeds zondig en sommige dingen zijn onbewust. Ik keek graag naar vrouwen en naar sexwebsites, zoals xhamster.

Met hulp van God ben ik hiervan los gekomen. Ik werd ook herinnerd, dat ik mijn vrouw niet goed heb behandeld, dat mijn gedachten uitgingen naar de vrouwen op deze websites. Ik zat ‘s avonds laat te masturberen, achter mijn laptop. Dit was niet goed, ik heb deze zonden beleden tegen over God en Jezus.

Vaak ging het een paar dagen goed en verviel ik weer in het oude. Ik ben mij ook bewust geworden, dat de duivel hier achter zit, want je wordt gelokt naar deze websites. Ik heb gelukkig kunnen stoppen, maar ik heb hierdoor ook gezondigd tegenover mijn vrouw.

Ik wil echt breken met mijn zondige verleden en ik krijg hier hulp van God door. Dit zijn de herinneringen aan en het praten hierover met God.

Groet
Annoniem

Kijk eens naar de preek van Corrie ten Boom over je zonden inzien:

https://brievenaangod.info/je-zonden-inzien-corrie-ten-boom/