Ik heb spijt dat ik mijn moeder tekort heb gedaan

0
481
Big cross
Big cross

Lieve Heer,

Ik dank u dat u in mijn leven bent gekomen. Ik heb gezondigd tegen het gebod eer uw vader en moeder. Ik beleid hiermee deze zonde.

Mijn moeder is 10 jaar geleden overleden en zij had veel voor haar mede mens over. In die tijd liet ik mij lijden door boosheid en ik vergaf moeilijk, terwijl ik zelf wel vergeving wou. Ik heb het contact voor haar overlijden gebroken en hier heb ik veel spijt van. Door het offer van Jezus Christus heb ik hiervoor vergeving gekregen. Maar het doet wel pijn. Ik heb haar hiermee verschrikkelijk veel pijn meegedaan.

Ik wil iedereen waarschuwen, om je leven te veranderen, soms is een stapje terug, drie passen vooruit en waarom zou je mensen willen kwetsen. Vergeving vragen aan haar was mogelijk via Jezus Christus. Het was beter geweest als ik dit tijdens haar leven had gedaan. Probeer de 10 geboden na te leven en heb je naaste lief als jezelf.

Amen