Homo zijn en geloven in god No ratings yet.

0
348

Ik heb een email ontvangen, van iemand die op hetzelfde geslacht valt. Deze persoon voelt zich hierdoor veroordeeld door anderen. Een aantal jaren terug zou ik hem ook veroordelen. Inmiddels denk ik er anders over, want waarom zou ik hem veroordelen, terwijl ik ook genoeg fouten maak in mijn leven. Ik doe domme dingen en ik overtreed onbewust de 10 geboden.

Deze persoon heeft inmiddels een (stabiele) relatie is zeer gelukkig. Persoonlijk denk ik, dat God hem niet veroordeeld, door het offer wat Jezus Christus heeft gemaakt. Want deze persoon probeert een goed mens te zijn en anderen te helpen. Ik moet aan hem een voorbeeld nemen hoe hij met mensen omgaat en kinderen wil gaan opvoeden, die door anderen zijn verstoten. Wie kan hun veroordelen, iemand die denkt dat de bijbel deze mensen veroordeeld. Er staat heel iets heel belangrijks in de bijbel, wie vrij is van zonden, mag de eerste steen gooien.

En ik mag hem niet gooien! Ik ben er van overtuigd dat God zeer barmhartig is en kijkt hoi iemand is geweest in zijn leven. En ja iedereen heeft zonden.

Please rate this