Hoi lieve God,Hoi lieve vrienden en ontwetenen!

0
228
Hoi lieve God,Hoi lieve vrienden en ontwetenen!
Hoi lieve God,Hoi lieve vrienden en ontwetenen!

Hoi ik ben erik 51 uit rotterdam,al dik 25 jaar verslaafd aan alcohol en heroine! Nee,maak je niet druk,zelf voor gekozen,verstoppertje gespeeld,en gek laten maken door tv en internet!

Gelukkig voelde in Gods power met corona! Een wake up call zeg maar zoiets? Nee zei mijn geest nog harder dan toen ik aan drugs begon ,heel raar,ik ging deze tijd vergelijkrn met mn school tijd,basis school! Dat ik met warme oren de mooiste verhalen uit de bijbel luisterde uit de mond van mn juf! Juist nu! Kreeg ik dat zelfde gevoel weer,nu alles on(zeker) is de mens voor God probeert te spelen en nieuwe geboden op probeert te leggen? Bizar! Plots schrok ik vandaag wakker stuurde mn broer ,zus en na dit,maar die denken vast dat ik wappie geworden ben? Maar mijn gevoel mn hart en ziel liegt niet,zelfs na een paar glazen wijn!

Plotsklaps wordt alles helder en snap ik het! De bijbel verteld gern leugens,God is geen pinoccio! Geeft niet om geld of status,net als ik! Voelde me hier niet meer thuis tussen de medemens! Wel op aarde,moeder natuur met haar echte eigen natuur wet! Die van God onze lieve heer,geen boosheid maar liefde! Bedankt God,bedankt dat u me heeft bezocht vandaag,niks zweverigs! Nee! Puur gevoel! Amen