Here ik ben een zondig mens

0
1008
Here ik ben een zondig mens
Here ik ben een zondig mens

Here vergeef mij (terugkerende) zonden. Ik val elke keer terug in mijn zonden. Ik ben niet goed geweest voor mijn ouders en familie. Dit komt omdat ik zo verschrikkelijk koppig en boos ben. Hier door heb ik niet te herstellen fouten gemaakt. Ik mis mijn ouders nu, één van heen is inmiddels overleden en ik heb spijt dat ik het niet goed heb gemaakt. Ik hou van hun en ik weet dat ik via u vergeving voor mijn zonden heb gekregen. Ik wil niet langer in zonde leven, maar iets in mij veroorzaakt dat ik vaak een terugval heb. Ik begin met goede voornemens en een paar uur later gaat het weer fout.

Ik weet dat u mij blijft vergeven, ik wordt er zelf heel verdrietig van, vooral omdat ik het goede wil ben en van de zonde af wil.

Afzender: Anoniem