Lieve God, God ik weet het al een poosje niet zo goed.

0
480
Christian cross on mountain top
Christian cross on mountain top

Lieve God,

God ik weet het al een poosje niet zo goed. Ik weet niet hoe alles zal gaan. Dat laatste vind ik eigenlijk niet zo belangrijk.

Wat mij onzeker kan maken, is dat ik geen controle heb over hoe alles zal verlopen.

Is het angst voor of angst om los te laten…. alles te laten gaan…..

Nu loop al een poosje te mopperen op mn werk, chaos, steeds veranderende diensten. Ik heb 3r geen invloed op, probeer mn best te doen voor mn mensen op de groep.

Ik heb het gevoel dat ik steeds meer moet presteren. Leren…. cursussen, ik heb er geen zin meer in…. al dat volgens de regels.

God , misschien is het klagen. Ik ben een gezegend mens…. heb een goede man getrouwd. Om hem maak ik mij zorgen. Hij is 79 jaar, wordt / is langzamer geworden. Hij versuft, vergeet, weet niet meer wat hij de avond van gister gegeten heeft.

We zijn gister bij de huisarts geweest. Fysiek gaat het redelijk goed. Er is geluisterd. Nu door verwezen naar de geriater. Binnenkort een oproep. Wat is er of kan er met hem aan de hand zijn. Misschien beginnende dementie….

God ik weet het niét, vooruitlopen op heeft geen zin…. ik hoop dat ik een goede kameraad ben voor Gerard.

Vader God, ik vraag om uw hulp of ik rustig mag en kan worden. Graag wil ik meer plezierchebben in mijn werk. Of mag er een nieuwe baan op mijn pad komen. Ik ben nu 60 in deze tijd redelijk op leeftijd. Wondelijk dst ik steeds werk vond en misschien een andere baan vindt waar ik mij echt plezierig voel en gewenst.

Vader, ik ben een bofferd, dat ik ben in deze wereld. Een kleine radar….

Vader God, ik ben eigenlijk zo rijk, gewoon toch dank u wel….

Dank