Gebed aan onze hemelse vader

0
1781
Gebed aan onze hemelse vader
Gebed aan onze hemelse vader

In naam van de vader de zoon de heilige geest amen.

Heilig is uw naam.

Vader ik probeer altijd alle touwtjes in handen te hebben,en hoop dat u mij vergeeft, want ik heb geen controle over alles wat er gebeurd.

Mijn kinderen zijn volwassen, soms zou ik graag dingen anders zien in hun belang,maar ik heb daar geen controle meer over,Ik heb ze maar te leen gehad. Vergeef mij vader voor mijn ongeduld, vergeef mijn Controle, vergeef mijn zonden.

Leer mij hoe ik moet genieten van het leven,vertel mij of ik mezelf moet laten dopen,Ik ben mijn hele leven al met u bezig Onze Vader Jezus Christus.

Is mijn geloof in u voldoende, ik weet dat u niet meer geef dan ik kan dragen , ik dank u daarvoor.

Ik vraag u om een beetje voorspoed,u kent mij als geen ander, u weet wat mij gelukkig maakt. Ik dank u voor ons dagelijks brood voor moeder aarde voor de natuur, voor de mensen die op mijn pad komen, voor de dieren.

Alles heeft een reden dat geloof ik Vader,alles is zoals het moet zijn.

Ik vraag u om kracht liefde geduld wijsheid gezondheid voor allen die ik liefheb en voor mijzelf.

Uw wil zal geschieden,uw koninkrijk zal komen.

In liefde en in licht ik zal u volgen.

Amen