Elke mens is bijzonder voor God

0
817
P-k-199-jj-0000190wf
Group of christianity people reading bible together

Iedereen maakt een geloofsontwikkeling door. Ik heb dit zelf ook meegemaakt, ik besef nu heel goed dat het God niet uitmaakt wat je bent, hoe je eruitziet. Het gaat God erom, dat je in hem en zijn zoon Jezus gelooft. Dat je berouw hebt voor je zonden, dat je mensen vergeeft, voordat jezelf om vergeving vraagt. Dat je werkt aan je onhebbelijkheden, zoals boosheid, een ander niets gunnen, kwaadspreken over anderen en altijd iemand terug willen pakken.

Ik was vroeger een Christen in naam, maar niet in gedrag en/of daden. Ik heb heel veel fout gedaan en ik besef ook dat God mij een kans heeft gegeven dit goed te maken. Ik ben blij dat ik, andere mensen kan aanvoelen en mij in hun kan verplaatsen.

Het maakt mij niet meer uit hoe mijn broeder of zuster eruit zien en wat ze doen. Ik schaam mij er niet meer voor om met ze te bidden. En weet je dit is het gevoel van bevrijdingen. Ik gun mijn broeder of zuster een goed leven en als ik helpen dit voor elkaar te krijgen dan doe ik het. Ik heb nu geleerd niet meer te oordelen en te veroordelen.

V.w.b. zonden, mag ik niet de eerste steen gooien, want ik ben niet vrij van zonden. (Johannes 8:7, NBG-vertaling).

Dit zijn een paar gevoelens die in mij opkomen en graag aan iedereen wil delen. Ik hoop dat de beheerders dit plaatsen.

Ik gun jullie een goed leven en ik hoop dat jullie opzoek gaan naar God en Jezus Christus!

God zegenen jullie!

Robert