Brieven aan God

0
1314

Ik ben bezig deze website aan te passen, naar een moderner uitvoering. Mijn website is nu beter geschikt voor mobiele weergave. Iedere christen moet proberen aan evangelisering. Ik probeer dit ook, op mijn eigenwijze wijze, met deze website. Het geeft mij grote voldoening om hiermee bezig te zijn. Regelmatig krijg ik brieven binnen, met een brief (gebed) aan God. God luistert altijd naar ons, maar hij is geen Harry Potter, dat hij materiële dingen kan toveren. God kan geen mensen direct veranderen, maar hij kan wel een zaadje planten, waarin mensen kunnen veranderen. Dit zaadje kan ook bij de vrager worden geplaatst.

Ik zie dat brievenaangod.info regelmatig wordt gelezen. Ik zie ook het aantal bezoekers stijgen, zodat waardoor ik hoop dat mensen kan bereiken, die uit vrije wil contact gaan zoeken met God.

Ik doe zo weinig mogelijk aan politiek. Als er verkiezingen worden gehouden, gaat mijn stemvoorkeur wel uit naar een christelijke partij.